Новини, Събития

195 г. от рождението на Карло Колоди

Отбелязване на 195 г. от рождението на Карло Колоди – италиански белетрист и публицист /1826–1890/. Мултимедийна презентация в библиотеката с децата от Детска любознателница „В царството на книгите“.

Новини, Събития

88 години от рождението на Надя Кехлибарева

Онлайн мултимедийна презентация, посветена на 88-ата годишнина от рождението на българската поетеса и преводач Надя Кехлибарева. Презентацията можете да откриете ТУК.

Новини, Събития

Ден на християнското семейство

На днешния ден – 19.11.2021 – в кабинета по английски език бе представена мултимедийна презентация, посветена на 21 ноември – Ден на християнското семейство. Запознахме деца от нашата Детска любознателница „В царството на книгите“ с традициите и обичаите, свързани с предстоящия празник.

Презентацията можете да видите ТУК.

Новини, Събития

Седмица на народните будители – част 5

Част пета от общата ни инициатива с НЧ „Тракия-Пловдив-2008“ по случай Деня на народните будители. Изпълнение на Станислава Машева от школата по пиано с преподавател Момчил Арабаджов.

Новини, Събития

Седмица на народните будители – част 3

Част трета от общата ни инициатива с Народно читалище „Тракия – Пловдив – 2008“ по случай Деня на народните будители. Представяме ви Елена Габерова от школата ни по рисуване.

Новини, Събития

Седмица на народните будители – част 1

Част първа от общата ни инициатива с НЧ „Тракия-Пловдив-2008“ по случай Деня на народните будители. Изпълнение на Станислава Машева от школата по пиано с преподавател Момчил Арабаджов.