Новини, Събития

Работилничка за мартенички

Вече можем да се похвалим с резултатите от нашата работилничка за мартенички. Децата от Детски арт клуб „Контрасти“ с ръководител Таня Драганова нарисуваха прекрасни картички, към които децата от Детска любознателница „Царството на книгите“ добавиха ръчно изработените от тях мартенички. Следващата седмица нашите читатели ще се радват на мартенички-подаръци. Към изложбата в библиотеката се присъедини и Бойка Василева с ръчно изработени от нея красоти. Баба Марта вече дойде при нас!

         

Новини, Събития

Рисуване с чаша вино

С прекрасно настроение, богато на цветове и положителни емоции премина нашето рисуване с чаша вино под напътствията на професионален художник. Ангелина Янакиева отведе участниците на цветно пътешествие под дъжда. Разбира се, всеки се прибра с нарисувана лично от него прекрасна картина.
      
Новини, Събития

Работилничка за мартенички с ДАК „Контрасти“

На 14 и 15 февруари децата от Детски арт клуб „Контрасти“ с ръководител Таня Драганова поставиха началото на работилничка за мартенички. Направеното от тях ще бъде довършено от децата от Детска любознателница „Царството на книгите“ и ще бъде изложено в библиотеката на читалището.

            

Новини, Събития

„Влюбени в поезията“ в нашата библиотека

„Влюбени в поезията“ – раздаване на изработените във вчерашната работилничка картички с подбрани любовни стихове на читатели в библиотеката.

Новини, Събития

Работилничка за празнични картички

Работилничка за изработване на празнични картички с деца от Детска любознателница „В царството на книгите“ в библиотеката на читалището.

Новини, Събития

ДГ „Таня Савичева“ гостува в нашата библиотека

Гостуване на колектива на Детска градина „Таня Савичева“, деца и родители в библиотеката на читалището – включване в кампанията за обогатяване на библиотечния фонд.

      

Новини, Събития

Гостуване на ПГ „Снежанка“ на ДГ „Червената шапчица“ в библиотеката

Днес нашата библиотека отново посрещна скъпи гости. Деца и учители от ПГ „Снежанка“ на ДГ „Червената шапчица“ се включиха в кампанията ни за набиране на дарения от книжки. Благодарим им, че от най-ранна възраст дават пример за доброта и дарителство! Вратите на нашата библиотека са винаги широко отворени за тях ❤️

Новини, Събития

Откриване на изложба на Ellie’s Handmade Art

Днес открихме една вълшебна изложба.

Чудесата, сътворени от ръцете на Елица, можете да видите до 22 март в бл. 140.

Очакваме ви, наистина си заслужава!