Новини, Събития

Тематичен урок „Поклон, будители народни!“ с 1-ви Г клас

27.10.2022 – „Поклон, будители народни!“ – Посещение на екипа на читалището за изнасяне на тематичен урок, посветен на 1-ви ноември – Деня на народните будители, при децата от 1-ви „Г“ клас в СУ „Свети Патриарх Евтимий“ с ръководител ЦДО Марияна Даскалова.

Новини, Събития

Тематичен урок „Поклон, будители народни!“ с 1-ви В клас

27.10.2022 – „Поклон, будители народни!“ – Посещение на екипа на читалището за изнасяне на тематичен урок, посветен на 1-ви ноември – Деня на народните будители, при децата от 1-ви „В“ клас в СУ „Свети Патриарх Евтимий“ с ръководител ЦДО Катерина Данаилова- Шакаданова.

Новини, Събития

Тематичен урок „Поклон, будители народни!“ с 1-ви А клас

26.10.2022 – „Поклон, будители народни!“ – Посещение на екипа на читалището за изнасяне на тематичен урок, посветен на 1-ви ноември – Деня на народните будители, при децата от 1-ви „А“ клас в СУ „Свети Патриарх Евтимий“ с ръководител ЦДО Василка Петрова. СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО

Новини, Събития

Тематичен урок „Поклон, будители народни!“ с 1-ви Б клас

26.10.2022 – „Поклон, будители народни!“ – Посещение на екипа на читалището за изнасяне на тематичен урок, посветен на 1-ви ноември – Деня на народните будители, при децата от 1-ви „Б“ клас в СУ „Свети Патриарх Евтимий“ с ръководител ЦДО Величка Шилева.

Новини, Събития

Рисуване с чаша вино

Рисуване с чаша вино под напътствията на професионален художник.

Потвърдена дата – 21 октомври от 18:30 часа.

   

Новини, Събития

Участие на Станислава Машева в благотворителна изложба

12.10.2022 – Участие на Станислава Машева от школата по пиано с преподавател Момчил Арабаджов в Благотворителна изложба на Мария Пехливанова, организирана от Народно читалище „Алеко Константинов – 1954 г. – гр. Пловдив”.

Новини

Рисуване с чаша вино

Скъпи приятели, на 14 и 21 октомври организираме занимания „Рисуване с чаша вино“ под напътствията на професионален художник. Темата е „Есенни мотиви“, материалите и виното са от нас, а от вас се иска желание и добро настроение. Посещенията са с предварително записване на тел. 032682832 или на мейл savremennik@yahoo.com
Очакваме ви!
Цена за 1 посещение: 30 лв.
Новини

Обучителен курс по публична реч

А ето и едно предложение за възрастните – Обучителен курс по публична реч. Курсът ще води актрисата Таня Алваджиева. Той ще се провежда в нашата камерна зала – блок 146, седем поредни недели от 17:00 часа. Първото занимание е на 6 ноември, а последното – на 18 декември, като продължителността на всяко от тях е 80 минути. За повече информация: 032/682832 – всеки делничен ден от 9:30 до 18:00, както и на e-mail: savremennik@yahoo.com

Новини, Събития

Участие във фестивал „Брестовица – грозде и вино“ 2022

08.10.2022 – Днес таланти от школата ни по пеене с преподавател Йорданка Маринова участваха и представиха достойно читалището във фестивал „Брестовица – грозде и вино“ 2022 в с. Брестовица. Благодарим на Адриана Бейнар, Емануил Лалев, Ивайла Стоицева, Лилия Гатешка, Никол Петкова, Радост Стоицова и, разбира се, на техния преподавател Йорданка Маринова! Прекрасни сте!!!