Новини, Събития

„Патриотичен урок“ с 4-ти „В/Г“ клас в СУ Св. Патриарх Евтимий

02.06.2022 – „Патриотичен урок“ – Посещение на екипа на читалището при децата от 4-ти „В/Г“ клас в СУ „Свети Патриарх Евтимий“ с класни ръководители Мариела Недялкова и Юлия Муховска, и ръководител ЦДО Василка Петрова по случай 146 г. от гибелта на Христо Ботев.

Новини, Събития

„Патриотичен урок“ с 4-ти „Б“ клас в СУ Св. Патриарх Евтимий

02.06.2022 – „Патриотичен урок“ – Посещение на екипа на читалището при децата от 4-ти „Б“ клас в СУ „Свети Патриарх Евтимий“ с класен ръководител Велка Славова и ръководител ЦДО Катерина Данаилова- Шакаданова по случай 146 г. от гибелта на Христо Ботев.

Новини, Събития

„Патриотичен урок“ с 4-ти „А/В/Г“ клас в СУ Св. Патриарх Евтимий

02.06.2022 – „Патриотичен урок“ – Посещение на екипа на читалището при децата от 4-ти „А/В/Г“ клас в СУ „Свети Патриарх Евтимий“ с класни ръководители Димитринка Билева, Мариела Недялкова и Юлия Муховска, и ръководител ЦДО Величка Шилева по случай 146 г. от гибелта на Христо Ботев.

Новини, Събития

„Патриотичен урок“ с децата от 2 В клас на СУ „Св. Софроний Врачански“

„Патриотичен урок“ с децата от 2 В клас на СУ „Св. Софроний Врачански“ с класен ръководител Пенка Николова и ръководител ЦДО Петя Митова – отбелязване на Деня на Христо Ботев и загиналите за свободата на България, в библиотеката на читалището.