Новини, Събития

Участие в пролетен концерт на Общински читалищен съюз – Пловдив

Участие на таланти от школите по пиано (Симеон Лазаров), пеене (Адриана Бейнар) и китара (Слави Зарзопов) в Пролетен концерт на децата от пловдивските читалища, организиран от Общински читалищен съюз – Пловдив.

Новини, Събития

Великденско ателие

20-21.04.2022 – Великденско ателие – украсяване на Великденски яйца с различни техники от децата от Детско арт студио „Контарсти“ с ръководител Таня Драганова.

Новини, Събития

Участие в „Млада синя Земя“ – фестивал за младежко творчество

Участие на Ива Димова от школата по китара с преподавател Марко Томов, на Адриана Бейнар и Лилия Гатешка от школата по пеене с преподавател Йорданка Маринова в 12-тото издание на фестивала за младежко творчество „Млада синя Земя“, организиран от Регионален природонаучен музей – Пловдив.

      

Новини, Събития

Участие на читалищния секретар в обучение на тема „Общуване. Работа с клиенти в читалищата“

Участие на читалищния секретар в обучение на тема „Общуване. Работа с клиенти в читалищата“, организирано от НЧ „Алеко Константинов – 1954“ Пловдив.

Новини, Събития

Изнесен маратон на четенето 2022 с децата от 3-ти „г“ клас в СУ „Св. Софроний Врачански“

„Изнесен маратон на четенето 2022“ – Посещение на екипа на читалището при децата от 3-ти „г“ клас в СУ „Свети Софроний Врачански“ с класен ръководител Петя Грошева и ръководител ЦДО Искра Ангелова по повод Международния ден на детската книга.

Новини, Събития

Изнесен маратон на четенето 2022 с децата от 3-ти „в“ клас в СУ „Св. Софроний Врачански“

„Изнесен маратон на четенето 2022“ – Посещение на екипа на читалището при децата от 3-ти „в“ клас в СУ „Свети Софроний Врачански“ с класен ръководител Таня Драганова и ръководител ЦДО Станимира Аракшиева по повод Международния ден на детската книга.

Новини, Събития

Изнесен маратон на четенето 2022 с децата от 3-ти „а“ клас в СУ „Св. Софроний Врачански“

„Изнесен маратон на четенето 2022“ – Посещение на екипа на читалището при децата от 3-ти „а“ клас в СУ „Свети Софроний Врачански“ с класен ръководител Венета Дачева и ръководител ЦДО Цветелина Костурска по повод Международния ден на детската книга.

Новини, Събития

Изнесен маратон на четенето 2022 с децата от 3-ти „г“ клас в СУ „Св. Патриарх Евтимий“

„Изнесен маратон на четенето 2022“ – Посещение на екипа на читалището при децата от 3-ти „Г“ клас в СУ „Свети Патриарх Евтимий“ с класен ръководител Ангелина Донгова и ръководител ЦДО Катя Кирова по повод Международния ден на детската книга.

Новини, Събития

Изнесен маратон на четенето 2022 с децата от 3-ти „в“ клас в СУ „Св. Патриарх Евтимий“

„Изнесен маратон на четенето 2022“ – Посещение на екипа на читалището при децата от 3-ти „В“ клас в СУ „Свети Патриарх Евтимий“ с класен ръководител Светослав Стойчев и ръководител ЦДО Светлана Ташева- Сиренко по повод Международния ден на детската книга.

Новини, Събития

Изнесен маратон на четенето 2022 с децата от 3-ти „а“ и „б“ клас в СУ „Св. Патриарх Евтимий“

„Изнесен маратон на четенето 2022“ – Посещение на екипа на читалището при децата от 3-ти „А/Б“ клас в СУ „Свети Патриарх Евтимий“ с класни ръководители Вилма Йорданова и Любка Йоновска и ръководител ЦДО Марияна Даскалова по повод Международния ден на детската книга.